Title Image

Diensten

u kunt bij mij terecht voor..

winkelstyling

Met mijn specialisme als retailstylist deel ik graag mijn uitgebreide kennis en ervaringen met u. Wat voor winkel u ook heeft, alles draait om de presentatie & communicatie. Als retailstylist help ik ondernemers deze boodschap visueel te vertalen. Of het nu gaat om een etalage een USP (unique selling point) of een compleet nieuwe winkelinrichting, daar waar uw ideeën ophouden help ik u graag verder.

fotografiestyling
beursstyling
interieurstyling

Be

flitsadvies

Heb jij het idee dat jou ruimte nog niet helemaal af is? Loop je ergens tegen aan of wil je wat meer sfeer creëren? Tijdens een flitsadvies van max. 2 uur beantwoord ik al uw stylingsvragen. Na afloop van het advies ontvangt u alles uitgewerkt incl. kleurpallet en sfeerafbeeldingen per mail zodat u meteen zelf aan de slag kunt.

workshops

workshops winkelstyling. Is er bij u en/of uw personeel behoefte aan meer kennis op het gebied van styling? Ik help u graag opweg om de basistechnieken van het vak voortaan zelf te kunnen toepassen. Tijdens een workshop leert u alles over de trends van dit moment, composities en materiaalgebruik, aangevuld met enkele handige tips&tricks waarmee u direct zelf aan de slag kunt.

Etaleren

Wist u dat een consument gemiddeld 2 seconden naar uw etalage kijkt? En wist u dat ruim 95% van de consumenten gewoon voorbijloopt? Het is daarom dus erg van belang een etalage te hebben die een goede eerste indruk achterlaat. Een etalage is namelijk het visitekaartje voor uw winkel en zegt alles over uw huisstijl en winkelbeeld.

Hoe ga ik te werk

Nadat u een offerte heeft aangevraagd neem ik telefonisch contact op om uw wensen te bespreken. Hiervoor is het wenselijk vooraf foto’s van de ruimte door te sturen. Liever een intake op locatie? Dat kan, hiervoor wordt eenmalig €150,- in rekening gebracht, die bij een samenwerking komen te vervallen.

Om goed voorbereid van start te kunnen gaan begin ik altijd met een winkelanalyse. Hierin kijk ik naar de verbeterpunten en aanvullingen die nodig zijn voor uw winkel om tot het gewenste eindresultaat te komen. Afhankelijk van uw pakket maak ik een persoonlijk conceptplan dat volledig aansluit op uw wensen.

Omdat styling niet na één keer ophoudt, maar trends ieder seizoen veranderen kom ik afhankelijk van uw pakket vier tot zes keer per jaar bij u langs zodat uw winkel altijd up-to-date is. Op deze manier kan ik u volledig ontzien op het gebied van styling, zodat u zich bezig houden met wat echt belangrijk is, verkopen!

Mijn advies houd niet op bij alleen de winkelbezoeken want het hele jaar door kunt u namelijk bij mij terecht met de zogeheten ``5- minuten vragen``. Zowel telefonisch als per mail beantwoord ik graag uw vragen omtrent styling.

Tijdens ieder bezoek wordt gekeken naar aspecten zoals; een inventarisatieonderzoek van de huidige collectie, een optimalisatie van minder verkochte producten en hoe je bijvoorbeeld meer omzet kunt generen met accessoires en/of textiel.

Met mijn kennis en ervaring ga ik verder dan alleen een interieurplan omdat naar mijn styling niet na één keer klaar is. Door herhaaldelijk terug te komen kunt u meegaan met de laatste trends en alleen zo kom je tot het allerbeste eindresultaat.

portfolio