Title Image

Tarieven

De tarieven

Intakegesprek op locatie €150,-*

Om goed voorbereid van start te kunnen gaan bespreken we tijdens een intakegesprek al uw wensen en eisen op locatie. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een passende offerte uitbrengen, indien we tot een samenwerking komen wordt dit bedrag in mindering gebracht.

*eerste 80 km inbegrepen daarna €0,30 km

Flitsadvies €225,-

Heb jij het idee dat jou ruimte nog niet helemaal af is? Loop je ergens tegen aan of wil je wat meer sfeer creëren? Heb je behoefte aan een frisse blik en tips van een interieurstylist om weer verder te kunnen? Tijdens een flitsadvies van max. 2 uur beantwoord ik al uw stylingsvragen. Ik geef je direct interieur- en/of kleuradvies en kijk ter plekke naar oplossingen en ideeën. Voorafgaand aan onze afspraak ontvang je een vragenlijst om mij alvast wat inzicht te geven in jouw wensen en eisen.  Na afloop van het advies ontvangt u alles uitgewerkt incl. kleurpallet en sfeerafbeeldingen zodat u je meteen zelf aan de slag kunt.

advieskosten per uur €75,-

bovengenoemde prijzen zijn ex. BTW. met een maximaal van 80 km inbegrepen. Daarna €0,25,- km

dagtarief vanaf €525,- per dag

voor fotografiestyling (of eventueel andere opdrachten) vraag naar de mogelijkheden. Ik reken ik een dagtarief van €525,-* per dag

*eerste 80 km inbegrepen, daarna €0,30 per km

Etaleren

prijs op aanvraag

compleet zakelijk interieurvoorstel op aanvraag

Ben u toe aan een nieuwe inrichting of bereid u zich momenteel voor op een grote renovatie? Wilt u een totaal nieuwe winkelbeleving creëren en ziet u door de bomen het bos niet meer? Daar waar uw ideeën ophouden help ik u graag verder! Omdat oppervlakte van zakelijke projecten vaak erg divers zijn is het lastig hier vooraf een prijs voor te noemen. Ik kom dan ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

zakelijke totaal paketten

er is al een zakelijk totaalpakket vanaf €450,- per kwartaal. Voor meer informatie hierover zie de paketten hieronder of neem contact op via mijn contactgegevens,

interieurstyling particulier vanaf €395,-

Voor prijzen van interieurstyling particulier kunt u een kijkje nemen op; http://sdinterieurstyling.nl/

Workshops

Is er bij u en/of uw personeel behoefte aan meer kennis op het gebied van styling? Ik help u graag opweg om de basistechnieken van het vak voortaan zelf te kunnen toepassen. Tijdens een workshop leert u alles over de trends van dit moment, composities en materiaalgebruik, aangevuld met enkele handige tips&tricks waarmee u direct zelf aan de slag kunt. Prijs op aanvraag en afhankelijk van aantal deelnemers.

de pakketten

Liever een totaalprijs zonder verassingen achteraf? Tijdens het intakegesprek kijken we samen welk pakket het beste bij uw winkel aansluit.

 • 450* Basic per kwartaal
 • intakegesprek op locatie

  kleine winkelanalyse

  verkoopoptimalisatie

  4 x per jaar winkelbezoek

  decoratieplan

   

   

   

 • 600* premium per kwartaal
 • intakegesprek op locatie

  uitgebreide winkelanalyse

  verkoopoptimalisatie

  4 x per jaar winkelbezoek

  interieurontwerp 2-D

  Conceptboek

  decoratieplan

  “de 5- minuten vragen”

 • 900* alles in 1 per kwartaal
 • intakegesprek op locatie

  uitgebreide winkelanalyse

  verkoopoptimalisatie

  4 x per jaar winkelbezoek

  interieurontwerp zowel 2-D als 3-D

  Conceptboek

  decoratieplan

  “de 5- minuten vragen”

*Genoemde prijzen zijn excl. BTW gebaseerd o.b.v. een winkeloppervlak van 300m2, max. 6 arbeiduren per bezoek en binnen een straal van 40 km. Minimale looptijd 1 jaar (daarna maandelijks opzegbaar)

Wat betekenen deze termen precies..

Winkelanalyse

In elke winkel zit verborgen omzet, ook in uw winkel. Omzet die tevoorschijn kan komen door de juiste aanpassingen toe te passen. De kunst is die mogelijkheden op te sporen, bedrijfsblindheid te doorbreken en die extra omzetkansen te vinden, met omzetzetstijgingen tot 15% als resultaat!

Door middel van een winkelanalyse proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van waar de verbeterpunten zitten. Met een gedetailleerd rapport, duidelijke foto’s en schetsen zetten wij alle mogelijke verbeterpunten voor u op papier. Denk hierbij aan o.a. huisstijl, buitenaanzicht, etalage, winkelbeleving, merkbeleving en nog vele meer. 

Conceptboek

In dit boek behandel ik de conceptontwikkeling. Per fase werk ik uit wat de ideeën zijn voor uw winkeloptimalisatie. Zo maak ik een stylingsvoorstel, bespreek de eventuele kosten en indien nodig zoek ik bijpassende offertes voor u uit. Zo weet u per bezoek precies waar u  aan toe bent, maar ook is het erg handig voor uzelf om te bewaren zodat u altijd een ronde door de winkel kan lopen met het stylingsboek, zodat uw winkel het hele jaar door up-to-date is.

Flitsadvies

Heb jij het idee dat jou ruimte nog niet helemaal af is? Loop je ergens tegen aan of wil je wat meer sfeer creëren? Tijdens een flitsadvies van max. 2 uur beantwoord ik al uw stylingsvragen. Na afloop van het advies ontvangt u alles uitgewerkt incl. kleurpallet en sfeerafbeeldingen per mail zodat u meteen zelf aan de slag kunt.

3D visualisatie

Een 3D impressie is een visuele tekening van uw winkel waarin we de nieuwe situatie/impressie van uw winkel duidelijk en overzichtelijk kunnen laten zien. Deze 3D impressie brengt uw winkel tot leven waardoor u een nog beter beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn

Verkoopoptimalisatie

Met een verkoop optimalisatie wordt gekeken naar volgende aspecten:

 • Een inventarisatieonderzoek van de huidige collectie
 • Optimalisatie van minder verkochte producten
 • De plaatsing van POS materiaal
 • Indelingsstrategie herzien/bepalen
 • Hoe je meet omzet kunt generen met accessoires en/of textiel
2 D interieurtekening

Is uw winkel toe aan een nieuwe indeling? Of bent u benieuwd naar de eventuele verbeterpunten van uw winkel? In de meeste pakketten zit standaard een 2-D tekening. Een 2-D tekening is een ingetekende plattegrondtekening van uw winkel. Hierin kijk ik naar de indeling, de winkelroute en de eventuele verbeterpunten voor uw filiaal zodat u nog meer uit uw winkel kunt halen.

Decoratieplan

Veel winkeliers vinden decoratie een lastige investering omdat ze het zien als weggegooid geld. Echter is juiste decoratie erg van belang voor een goede verkoop optimalisatie. Met de juiste accessoires in uw winkel zullen de verkoopcijfers stijgen. Uit cijfers blijkt namelijk dat met de juiste toegepaste styling de verkoop zo’n 10% kan stijgen. Mensen willen nu eenmaal een beleving. Echter wisselen de trends regelmatig en is decoratie dus al snel verouderd. Hier heb ik een oplossing voor bedacht. Met het decoratieplan wisselt uw decoratie regelmatig en is uw winkel dus altijd up- to-date. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden

shannon rond2

Meer dan alleen een etaleur..

Want conceptontwikkeling gaat verder dan alleen decoreren. Het is het neerzetten van een totaalconcept en dit vertalen naar een nieuwe beleving. Met mijn specialisatie in retail heb ik waardevolle kennis opgebouwd omtrent het vertalen van trend gerelateerde concepten. Na vele winkelopeningen en verbouwingen kan ik dan ook met trots zeggen dat ik gespecialiseerd ben in het creëren van ‘een beleving’. Of dit nu gaat om een etalage, een bed dat niet goed verkoopt of een geheel nieuw winkelconcept, het is voor mij geen probleem. Daar waar uw ideeën ophouden help ik u graag verder!

klanttevredenheid 0
Vakkennis 0
service 0

Waarom een totaalpakket

 • fixed prijzen dus geen verrassingen achteraf
 • werken in fases dus geen grote investeringen nodig
 • na uw looptijd van 12 maanden, maandelijks opzegbaar
 • duidelijk en overzichtelijk